click here to choose another color
menu


A Precedent Study: The Green School Bali

Part: Bamboo Study_part 4

The Green School Construction and a minimum intervention to the site.
Image and courtesy by: @greenschoolbali

We care about this Because We Are: RNA Design Lab. #experimental #experimentalarchitecture #biomimetic #spacewithinspace #rnadiary #testingideas #resilientarchitecture
#housing #architect #architecture #bamboostudy #villa #resort #design #greenschoolbali #greenschool #bamboostudy #bamboo #arsitek #taman #garden #bangunan #furniture #house #rnadesignlab #futuristicarchitecture #bamboostructure #bambooarchitecture

Source

FacebookTwitterShare
Únete a la discusión

Join the conversation

Responder a Anónimo Cancelar la respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *